bizMart

bizMart is uw persoonlijk beheersplatform voor uw publicaties en leads op bizLocator. Publiceer jouw aanbod gratis via de website van bizLocator en via de integraties op de website van gemeentes. Neem alvast een kijkje op bizlocator.be!

Waarom bizMart gebruiken?


  • Publiceren op bizLocator is helemaal gratis

  • Uw aanbod wordt gepubliceerd op de website van aangesloten gemeenten en Vlaio

  • Geen extra werk voor u! Via scraping technologie kan uw aanbod automatisch op bizLocator geplaatst worden

  • Laagdrempelig voor de ondernemer door ondersteuning van de gemeente

  • Via de handige searchleads krijgt u inzicht in bepaalde noden op de markt

  • Via een handig overzicht zie je welke panden momenteel gepubliceerd worden.

BizMart promo video

Hoe van start gaan?


Indien je nog niet over een account beschikt, kun je je registreren via onderstaande knop. Volg de registratieprocedure, bevestig je registratie via de e-mail die je ontvangen hebt, en meld je vervolgens aan voor bizMart.

Na de registratie met e-ID heb je geen e-ID meer nodig om aan te melden.

Starten

Vastgoedmakelaar?

Jouw panden voortaan gratis via bizLocator op de websites van de gemeentes? Dat kan met bizMart. Registreer je voor bizMart en laat je panden automatisch van je website overnemen of voeg je panden zelf toe.

Neem alvast een kijkje op bizlocator.be!

BizMart is een initiatief van Agentschap Innoveren & Ondernemen Vlaanderen, Koepel van Ondernemingsvriendelijke gemeenten, ORIS, CIB en V-ICT-OR. ORIS nv werd in 2004 opgericht vanuit de Beroepsfederatie CIB met als primaire doelstelling de vastgoedsector te begeleiden bij de (r)evolutie naar de digitale economie. V-ICT-OR vzw, werd opgericht in 2001. V-ICT-OR zet in op de professionalisering van informatiemanagement binnen lokale besturen. CIB is de meest representatieve beroepsvereniging van vastgoedmakelaars, syndici en bouwpromotoren.

Agentschap Ondernemen       ORIS       V-ICT-OR       CIB